Poppamies Burger & Ribs RUB kuivamarinadi 200g

5,95 €
Määrä: kpl


 

Let's barbeque! Rubit eli kuivamarinadit ovat erittäin helppokäyttöisiä sekä monipuolisia. Burger & Ribs RUB on nimensä mukaisesti tarkoitettu ensisijaisesti ribseille, burgereihin sekä yleiseen käyttöön ruonlaitossa, savustimessa tai grillissä. Voit siis maustaa vaikkapa kasslerin pulled porkia varten!

Käyttö on erittäin simppeliä: hiero mausteseosta kypsennettävälle lihalle n. 5% lihan painosta. Käytännössä tämä tarkoittaa n. 4 rkl per kilo lihaa. Suolapitoisuus on verrattaen pieni, jolloin muut maut tulevat paremmin esille. Ribsien kanssa kannattaa huomioida, että vähentää luiden painon, kun miettii mausteen määrää. Hyvä nyrkkisääntö on, että maustetta hierotaan sen verran kuin liha ottaa helposti vastaan.

Burger & Ribs RUB on erittäin amerikkalainen: vähän savuinen, hieman makea ja täynnä makua. Mukana on pieni määrä chiliä, mutta ei voida puhua tulisesta tuotteesta, sillä chilin tarkoitus tässä on olla vain pienenä mausteena.

Käyttö on siis hyvinkin helppoa, hiero mausteseosta lihaan n. 5% lihan painosta ja kostuta maustepinta vaikkapa omenamehulla tai colajuomalla. Varo huuhtelemasta mausteita pois, kätevä vinkki on käyttää suihkepulloa.

Voit maustaa myös paistinperunoita, keittoja, dippejä ( 2 tl per kermaviili ) tai vaikka lihapullat sekoittamalla "lihataikinaan" maustetta saman ohjeen mukaan.

Ainesosat: suola (23,5%), fariinisokeri , savustettu paprika, mustapippuri, valkosipuli, savusuola (6,5%), chili, oregano, juustokumina
Ingredienser: salt (23,5%), farinsocker *, rökt paprika, svartpeppar, vitlök, rökt salt (6,5%), chili, oregano, spiskummin.

Valmistusmaa: Suomi
Parasta ennen: 12/2019
Säilyy parhaiten kuivassa ja viileässä

Arvostele tämä tuote

07.03.2017 - Llama

Useista Poppamiehen tuotteista suuresti nauttineena joudun ensimmäistä kertaa hiukan pettymään, mikä onkin normaalia, kun tuotteita on niin valtava kirjo eri kohderyhmille. Mitään varsinaista suurta vikaa tässä ei ole, mutta ei maistu kyllä millekään muulle kuin savupaprikalle - kaikki muu häviää jonnekin. Jos tykkää Pirkan pihvimausteesta, niin varmasti tämä on ihan nappiostos, koska hinta-laatusuhde on kuitenkin ihan hyvä monikäyttöiselle tuotteelle, joka riittää useammalle grillauskerralle, eikä maksa tämän arvostelun kirjoitushetkellä kuin vajaat 6 euroa (paljon vähemmän kuin perus-pirkkasi). Makuasioista ei voi kiistellä, mutta tällainen yleis-rub-in kaipaa minusta enemmän tasapainoa ja jotain potkua, nyt maku painottuu liiaksi siihen paprikaan ja savuun. 3 staraa silti, koska uskon että peruspihvinpaistajalle tämä on toimiva yleismauste.

    Artikkeleita ei löytynyt.